A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/BETLEHEMSKO_SVJETLO_01.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Betlehemsko svjetlo predano gradonačelniku Bandiću | Politika+
Zagreb

SVJETLO LJUBAVI I MIRA: Betlehemsko svjetlo predano gradonačelniku Bandiću

Zagrebački skautski zbor predao je danas Betlehemsko svjetlo, simbol mira i ljubavi, zagrebačkom gradonačelniku Milanu Badiću.

Piše: PolitikaPlus

"Već peti put zaredom u prostorijama Gradske uprave ovi prekrasni klinci donijeli su lanternu s porukom mira i ljubavi kroz Betlehemsko svijetlo. Moja želja je da ta poruka mira i ljubavi i svjetlo mira i ljubavi uđe i obasja svaki zagrebački dom. Tim željama želim čestitati svima Sretan Božić i sretnu Novu godinu", rekao je gradonačelnik Bandić nakon što je u Gradskoj upravi simbolično preuzeo Betlehemsko svjetlo.

 

Predsjednica Zagrebačkog zbora Višnja Sremić istaknula je da Betlehemsko svjetlo simbolizira mir, ljubav, dobrotu i praštanje te kako je ovo dvadeseta godina da iz Beča dolazi u Zagreb, odnosno zagrebačku katedralu.

 

Ovo svjetlo dolazi iz zagrebačke katedrale odakle su ga u nedjelju preuzeli izviđači da ga predaju zagrebačkom gradonačelniku, kazala je Sremić dodajući da će izviđači Betlehemsko svjetlo prenijeti po cijeloj Hrvatskoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREB, MILAN BANDIĆ