A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/jelena%20rozga%20place.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jelena Rozga upoznala Laru, zaplakala pred svima! | Politika+
Scena

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Rozga upoznala Laru, zaplakala pred svima!

'Osramotio si me, rasplakao, naljutio, a na kraju je sve ispalo divno', rekla je sinoć Jelena Rozga u showu Narodnog radija.

Piše: PolitikaPlus

'Kad preskočim koju epizodu nazovem mamu da me uputi što sam propustila', priznala je Jelena kroz smijeh i priznala da ne propušta omiljenu seriju.

Rozga je oduševljena glavnom glumicom Doris Pinčić, koja u seriji tumači Laru. 'Jako sam se nasmijala kad sam to čula, jer i ja pozorno pratim sve što radi Rozga', rekla je Pinčić te se u eteru upoznala s pjevačicom i dogovorila zajedničku kavu na kojoj će kažu odlučiti koja će uzeti 'Jakova', a koja 'Nikšu'.

 

Doris je rekla da će uskoro u seriji zapjevati i neke Rozgine pjesme, a Jelena je demantirala da je ona ta koja je Lari 'posudila' glas, kako kruže glasine na Internetu.

Osim toga, Rozga je najavila da radi na novoj pjesmi koja bi trebala izaći početkom sljedeće godine. 'Slušala sam fanove i svi su uglavnom htjeli da sljedeća pjesma bude brza', rekla je Jele.

Do tada ju očekuje još nekoliko gradova na turneji Karlovačko live, od kojih je prvi na rasporedu onaj u Areni Zagreb, u petak, 16. prosinca kojeg ćete moći uživo pratiti samo na Dnevnik.hr-u!

'Bila sam kod mame na ručku. Pitala me od čega mi se malo tresu ruke, a ja sam rekla Arena', rekla je i najavila Connectovce koji će joj se pridružiti na sceni.

Osim toga, Rozga je priznala da ima dečka, da joj je draža bižuterija od dijamanata, te da je i dalje prijateljica sa Severinom. 'Voljela bih imati djecu, ako Bog da, ali bih voljela da prvo bude curica'. U emisiji na Narodnom radiju Jelena je i zaplakala kad su joj zapjevali mališani iz vukovarskog dječjeg vrtića. 'Što reći nego da mi je ovo najljepši božićni poklon', rekla je Jele.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

LARIN IZBOR, CONNECT, JELENA ROZGA