A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/larin%20izbor%20serija.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Glumci 'Larinog izbora' otkrivaju svoje božićne planove! | Politika+
Scena

BOŽIĆNI BLAGDANI: Glumci 'Larinog izbora' otkrivaju svoje božićne planove!

Atmosfera nadolazećih blagdana osjeća se i na setu 'Larinog izbora'.

FOTO: Dnevnik.hr
Piše: PolitikaPlus

Budući da  od 23.prosinca pa do početka siječnja imaju pauzu od snimanja, glumci će na zasluženi odmor. Većina postave 'Larinog izbora' provest će božićno vrijeme u krugu obitelji, posebno oni koji nisu iz Zagreba jer zbog snimanja rijeđe viđaju svoje najbliže, prenosi Dnevnik.hr.

 

'Posebno se veselim Božiću jer se tada svi okupimo na dugom ručku koji traje satima i tijekom kojeg nadoknadimo sve ono što smo propustili dok smo bili razvdvojeni', rekla je Jagoda Kumrić koja tumači Nikol u seriji.

Kako prenosi 'Studio' doček Nove godine će Jagoda dočekati na nekom tulumu s prijateljima. Mladen Vulić, odnosno Alen, veseli se svojoj kuhinji koja je za njega najatraktivnija lokacija. Planira pripremiti što više delicija za svoju obitelj.

 

Ornela Vištica će Božić provesti u krugu obitelji u Hercegovini. No plan za doček 2012.godine malo joj je ambiciozniji.

'Novu ću dočekati u Rimu s prijateljicama, a možda svratim i do Švicarske', otkrila je Ornela. Jemenka Leila stanku u snimanju iskoristit će za povratak u Beograd. Za nju će to biti intimna proslava, pošto joj je na Staru godinu i rođendan.

Stoga je Jani Milić plan proslaviti rođendan u kućnoj atmosferi, ali nikad se ne zna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

larin izbor, božić