A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vatra%20grupa.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vatra 'zapalila' punu Tvornicu i snimila svoj novi videospot | Politika+
Scena

KONCERT: Vatra 'zapalila' punu Tvornicu i snimila svoj novi videospot

Uz pjesme s aktualnog albuma, te dosadašnje hitove, odsvirali su i neke pjesme koje se dosada nisu nalazile na set listama, čime su razveselili stare obožavatelje

Piše: PolitikaPlus

Bit će pregršt iznenađenja, jako dobro će biti ako bude sve kako smo planirali, najavio je frontman Vatre Ivan Dečak te dodao kako mu je drago što će putem livestreama koncert gledati i oni koji nisu mogli doći u Tvornicu.

Dečak je rekao kako se veseli druženju sa zagrebačkom publikom za koju nisu dosta dugo svirali.

 

Uz pjesme s aktualnog albuma, te dosadašnje hitove, Vatra je odsvirala i nekoliko pjesama koje se dosada nisu nalazile na set listama, čime su razveselili dugogodišnje obožavatelje. Svojim su obožavateljima ponudili i 17 vrsta odličnih rakija!

Šesti studijski album 'Ima li budnih' najavili su singlovi 'Tremolo'  (feat.Damir Urban), 'Ima li budnih' (feat. Ljubica Gurdulić) te aktualni 'Plima adrenalina', za koji je Vatra na koncertu u Tvornici snimala i videospot. Kameru u ruke ovoga je puta uzeo poznati redatelj Radislav Jovanov Gonzo s kojim je bend već ostvario nekoliko odličnih suradnji, a svi koji su u četvrtak bili u Tvornici ujedno su bili statisti u novom Vatrinom spotu!

Uz Vatru, na pozornicu su izašli Mile Kekin i Stipe Mađor iz Hladnog piva, Ljubica Gurdulić iz Svadbasa te Aljoša Šerić (ex Ramirez, Pavel).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, vatra