A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/djed-mraz.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

13-godišnja Britanka zaprijetila Djedu Mrazu da će ga ubiti | Politika+
Scena

PORUKA: 13-godišnja Britanka zaprijetila Djedu Mrazu da će ga ubiti

Britanka Mekeeda Austin je, bez sumnje, izuzetak, ona je djedici u svojem pismu zaprijetila da će ga ubiti ukoliko joj ne donese bar dva poklona s njezina dugačkog popisa

FOTO: Guliver/ThinkStock
Piše: PolitikaPlus

 Želje što ih u pismima djeca upućuju Djedu Mrazu tražeći od njega na poklon neku igračku, bicikl i tomu slično, većinom su predvidljive i prilično uobičajene, no 13-godišnja Britanka Mekeeda Austin je, bez sumnje, izuzetak, s obzirom na to da je djedici u svojem pismu zaprijetila da će ga ubiti ukoliko joj ne donese bar dva poklona s njezina dugačkog popisa - među njima su BlackBerry i "stvarni Justin Bieber", prenosi u petak britanski list Metro.

 

No to nije jedina Mekeedina prijetnja. Naime, Djedu Mrazu je također poručila da će ubiti i njegove sobove koji vuku sanjke, potom ih ispeći te na Božić pečenkom od sobova počastiti beskućnike. Mekeedina poruka završava rečenicom: "Dobro zapamti...bar dvoje od navedenoga ili si u protivnome mrtav!".

 

Mekeedina majka Tracey pismo je slučajno pronašla u kćerkinoj školskoj torbi. "Kad sam pronašla pismo, najprije mi se učinilo smiješnim. No kad bolje razmislim, bolje mi je da joj nabavim bar nešto od onoga što je poželjela, jer uistinu ne želim da Djed Mraz smrtno strada", našalila se 40-godišnja Tracey Austin.

 

U pismu djevojčice još stoji: "Samo da znaš, ja zapravo više ne vjerujem u Djeda Mraza, ali sam se razbjesnila jer sam pomislila kako ove godine neću dobiti sve poklone koje sam poželjela. Dakle, želim sve što sam napisala, a i ne vidim razlog zbog kojega ih ne bi dobila", poručila je gnjevna Mekeeda Djedu Mrazu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

djed mraz, britanka, pokloni, želje