A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/agrokor-021.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Unatoč kritikama sindikata: Agrokor u srijedu kupuje Mercator | Politika+
Hrvatska

PREUZIMANJE: Unatoč kritikama sindikata: Agrokor u srijedu kupuje Mercator

Agrokor daje šest jamstava, među kojima je najvažnije da financijski dio transakcije ne smije sadržavati više od 30% duga.

Piše: Politikaplus
Agrokor u srijedu kupuje Mercator, navode slovenski mediji. Sindikati za utorak spremaju prosvjed, a ministri slovenske vlade na odlasku još su protiv prodaje slovenske maloprodaje najbogatijemu Hrvatu.

 

Povodom toga na slovenskoj je televiziji gostovao izvršni potpredsjednik Agrokora Ivan Crnjac koji je gledatelje pozdravio na slovenskom jeziku. Otkrio je koliko će dati za Mercator te odakle im novac, kao i kakva prava će imati zaposlenici Mercatora.


Agrokor, kako se navodi, daje šest jamstava, među kojima je najvažnije da financijski dio transakcije ne smije sadržavati više od 30% duga. Sjedište bi bilo zadržano u Ljubljani uključujući i brend Mercatora na najmanje pet godina. Dobavljači bi zadržali uvjete 3 godine.Oglasilo se i slovensko ministarstvo financija koje je ponovilo kako je protiv prodaje, dok je predsjednik Danilo Türk kazao da sve treba dobro odvagnuti.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

agrokor, slovenija