A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/prostitucija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mama zajedno sa sinom organizirala podvođenje djevojaka! | Politika+
Zagreb

OBITELJSKI BIZNIS: Mama zajedno sa sinom organizirala podvođenje djevojaka!

Zagrebačka policija uhitila je 24-godišnjaka kojeg tereti da je zajedno s 26-godišnjim prijateljem i njegovom 45-godišnjom mamom podvodio četiri žene.

Piše: Politikaplus

 Zagrebačka policija uhitila je 24-godišnjaka kojeg tereti da je zajedno s 26-godišnjim prijateljem i njegovom 45-godišnjom mamom podvodio četiri žene koje su u dva unajmljena stana na području Novog Zagreba za novac pružale seksualne usluge.

 

Podvođene žene u dobi od 19 do 40 godina su od rujna na seksualnim uslugama ostvarile zaradu od 69.000 kuna, koju su dijelile na pola s podvoditeljima, izvijestila je policija. Uhićeni 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu odveden pritvorskom nadzorniku, dok su 45-godišnjakinja i njezin 26-godišnji sin trenutno nedostupni policiji.

 

Dvojica muškaraca evidentirana su zbog imovinskih delikata, dok je 45-godišnjakinja i od ranije policiji poznata zbog podvođenja.

 

Žene za pružanje seksualnih usluga osumnjičeni su nalazili putem oglasa.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

podvođenje, seksualna usluge, zagreb