A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jovanović: Novi Zakon o sportu poslati će Mamića i njemu slične u povijest! | Politika+
Sport

REAGIRANJE : Jovanović: Novi Zakon o sportu poslati će Mamića i njemu slične u povijest!

Hrvoje Maleš nije htio reagirati, pozvao se na istražni postupak koji je u tijeku.

Piše: PolitikaPlus

Nakon gostovanja izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva gdje je prozvao SDP-ovca Željka Jovanovića, ali i predsjednika Uprave Hajduka Hrvoja Maleša uslijedila je reakcija Jovanovića.


Budući ministar sporta, Željko Jovanović, reagirao je na svojoj Facebook stranici.

 

Nakon emisije  napisao je  da će novi Zakon o sportu poslati Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne Mamiće, odgovorio je Jovanović.

 

"Proteklih nekoliko sati s nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša razgovarao sam o smjernicama novog zakona o sportu, pa sam propustio još jedno Mamićevo TV razotkrivanje. Ne žalim za tim, dapače. Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta", stoji, uz ostalo, na Jovanovićevoj facebook stranici.

Hrvoje Maleš nije htio reagirati, pozvao se na istražni postupak koji je u tijeku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nedeljom u dva, zdravko mamić, hrvoje maleš, ŽELJKO JOVANOVIĆ, dinamo