A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Jovanović: U vrhu HNS-a stanje je kao u vrhu HDZ-a | Politika+
Sport

NOGOMET: Željko Jovanović: U vrhu HNS-a stanje je kao u vrhu HDZ-a

"Spremam se za razgovor i s Darijem Šimićem i Zvonimirom Bobanom o budućnosti nogometa."

Piše: PolitikaPlus

Prva stvar koju će učiniti novi ministar znanosti Željko Jovanović jest donošenje Zakona o sportu. – Moja poruka je kratka i jasna – sport ćemo vratiti sportašima!, poručio je Jovanović koji ovih dana vodi intenzivne konzultacije sa sportašima upravo o toj temi, piše Večernji list.

“Gotovo bih mogao napraviti paralelu vrha HDZ-a i vrha HNS-a, i ne bi uopće pogriješio”

– Proteklih dana obavio sam razgovor s nizom istaknutih djelatnika iz svih sportova, a spremam se za razgovor i s Darijem Šimićem i Zvonimirom Bobanom o budućnosti nogometa – kaže Jovanović dodajući da mu je jedini cilj osigurati sportu i sportašima mjesto koje zaslužuju, a to je stvoriti životni stil zdravoga sportskog društva.

U kritici stanja u nogometu dojučerašnji SDP-ov antikorupcijski strateg je rekao da bi “gotovo mogao napraviti paralelu vrha HDZ-a i vrha HNS-a, i da ne bi uopće pogriješio”. Zato je, kaže, na inicijativu riječkih olimpijaca održao nekoliko sastanaka s budućim premijerom Zoranom Milanovićem i složio se da će jedan od prvih poteza Kukuriku vlade biti uvođenje reda u sport.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dario šimić, zvonimir boban, nogomet, željko jovanoviž, zakon o sportu