A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Paul%20McCartney.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Paul McCartney 7. veljače izdaje novi album | Politika+
Scena

ALBUM: Paul McCartney 7. veljače izdaje novi album

Početkom 2012. Paul McCartney će izdati album na kojemu će se naći obrade raznih pjesama i dvije originalne nove pjesme...

Piše: PolitikaPlus/Hina

 Početkom 2012. Paul McCartney će izdati album na kojemu će se naći obrade raznih pjesama i dvije originalne nove pjesme, izvijestio je u ponedjeljak bivši član Beatlesa, nudeći fanovima legendarne grupe tračak sjećanja na glazbu jednog od najvećih bendova u povijesti rock glazbe.

 

Album još nema službenoga naziva, a u prodaji će se naći 7. veljače. Riječ je o "osobnom putovanju" kroz klasične američke pjesme koje su inspirirale McCartneya i Johna Lennona u stvaranju vlastitih pjesama. "Kada sam počeo pisati pjesme, shvatio sam da sam puno naučio iz skladbi što su ih napisali ili otpjevali primjerice, Fred Astaire, Cole Porter, Harold Arlen i brojni drugi. U ono doba te su mi pjesme bile čarobne, a sada ih ponovno otkrivam", rekao je McCartney.

 

U suradnji s jazz pjevačicom Dianom Krall i producentom Tommyjem LiPumom, bivši frontman Beatlesa snimio je vlastite vokale bez instrumenata, prvi put u svojoj karijeri. "Bilo je vrlo spontano i podsjetilo me na način na koji sam radio u bendu", rekao je.

 

Još nije poznato koje će se sve pjesme naći na novome albumu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

novi album