A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/SEVERINa%20spot.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Severina snimila spot za pjesmu 'Grad bez ljudi' | Politika+
Scena

NOVI SPOT: VIDEO Severina snimila spot za pjesmu 'Grad bez ljudi'

Pjesma je u tri tjedna preslušana rekordnih 3 milijuna, a sada je napokon stigao i spot za kojega su glazbu i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović!

Piše: PolitikaPlus

Severina je pripremila svojim obožavateljima mnoga iznenađenja na severina.tv i facebook stranici, na kojima će se naći spotovi iz njene karijere.

 

Pjesma je u tri tjedna preslušana rekordnih 3 milijuna, a sada je napokon stigao i spot za kojega su glazbu i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović! Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu. Severina u spotu nosi i kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. 'Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav', izjavila je Severina o svom spotu.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SEVERINA