A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/kisa.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kolnici mjestimice mokri, moguća poledica | Politika+
Hrvatska

HAK: Kolnici mjestimice mokri, moguća poledica

Kolnici su mjestimice mokri , te skliski u Slavoniji, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj, a zbog niskih temperatura moguća je poledica..

Piše: PolitikaPlus

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni, te skliski u Slavoniji, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

 

Magla dodatno smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, posebice na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Sveti Križ Začretje. Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, zbog zimskih uvjeta, na nekim cestama u Gorskom kotaru i Lici.

 

Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

 

U Pločama je zatvorena Gračka ulica, zbog odrona, a obilazak je kroz grad.

 

Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik zatvorena je dionica autoceste A1 Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba, a obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62). Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 7,5 tona voze preko novopostavljenog pontonskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Žačretje. Dionica D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije otvorena je za sav promet, a zbog radova će se po potrebi promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

 

Danas do 19 sati zbog radova na željezničkoj pruzi zavorena je D2 u Nemetinu (dionica između naselja i nadvožnjaka Nemetin). Promet je preusmjeren na ŽC prema Sarvašu i Erdutu te preko Osijeka za Nemetin. Danas od 9 do 16 sati bit će onemogućeno skretanje vozilima kroz raskrižje Slavonska avenija/Ulica VII/Spojna cesta (kod Zelene tržnice) i obrnuto. Promet Slavonskom avenijom u smjeru istok-zapad i obrnuto će teći nesmetano.

 

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

 

Zbog vrlo jake bure što puše na Makarskom primorju kao i u Bračkom kanalu, od jutros u 6 sati u prekidu je trajektni promet nalinii između Makarske i Sumartina na otoku Braču, informacija je Gradskog centra <Osejava iz Makarske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

cesta a1, lika, stanje na cestama, stanje prometnica, hak, dionice cesta