A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kina-djeca-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bogati kineski par s osmero djece izazvao bijes javnosti | Politika+
Svijet

POLITIKA OBITELJI: Bogati kineski par s osmero djece izazvao bijes javnosti

Majka ima troje svoje djece, a petero je dobila od dviju surogat majki.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Bogati kineski par s osmero djece, od kojih su petero rodile dvije surogat majke, bio je prisiljen iseliti se iz svoje kuće zbog bijesa javnosti, a mogao bi platiti i veliku kaznu zbog kršenja zakona o planiranju obitelji koji predviđa samo jedno dijete.

Majka ima troje svoje djece, a petero je dobila od dviju surogat majki.

Par u Guangzhou na jugu Kine dobio je djecu prošle godine, ali ta je priča izašla na svjetlo dana tek nakon što su mediji otkrili fotografije beba - četiri dječaka i četiri djevojčice - snimljene u fotografskom studiju.

Majka ima troje svoje djece, a petero je dobila od dviju surogat majki. Djeca su rođena u rujnu i listopadu prošle godine nakon čega su roditelji unajmili jedanaestero ljudi, među kojima osam dadilja i jednog učitelja, kako bi se brinuli o djeci.

Pokrajinska vlada otvorila je istragu o tom slučaju, budući da je većini ljudi u Kini dopušteno da imaju samo jedno dijete.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

brak, kina, djeca