Hrvatska

DRUŠTVENE MREŽE: Vlada na Facebooku i ostalim društvenim mrežama

"Naš prvi korak je uspostaviti komunikaciju s vama."

Piše: PolitikaPlus

Vlada premijera Zorana Milanovića otvorila je svoje stranice na Facebooku i ostalim društvenim mrežama na kojima će građani moći iznositi svoje prijedloge i kritike te pronalaziti vijesti i izjave premijera.

"Naš prvi korak je uspostaviti komunikaciju s vama. Narednih tjedana i mjeseci čeka nas puno posla, računamo na vaše prijedloge i podršku!", stoji u postu koji je objavljen nakon prisege članova vlade.

Na službenoj Facebook stranici, vlada je navela da podržava slobodu mišljenja i želi čuti ne samo pohvale nego i kritike na njezin račun.

Posjetitelji vladine stranice na Facebooku će moći pronaći najnovije vijesti, objave za medije, govore i izjave premijera, provedbe programa, multimediju te prijenose različitih događanja u realnom vremenu.

"Prijedlozima, pitanjima, komentarima, kritikama i pohvalama sudjeluj i utječi na rad Vlade RH. Sudjeluj u stvaranju bolje Hrvatske!", piše na Facebook stranici "Vlada Republike Hrvatske".

Vlada je, međutim, navela da neće tolerirati korištenje psovki i vrijeđanje i da će takve postove odmah obrisati. Također višekratno ponavljanje istih objava, komentara ili pitanja (koji istovremeno zagušuju komentare ostalih) smatrat će se spamom pa će biti spriječene daljnje objave određenog autora.

Svoje stranice vlada je otvorila i na Twitteru, Youtubeu i Flickru.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DRUŠTVENE MREŽE, TWITTER, FACEBOOK, VLADA