A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-srbija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

I hrvatska policija u regionalnoj akciji protiv krijumčara droge | Politika+
Crna kronika

POLICIJA: I hrvatska policija u regionalnoj akciji protiv krijumčara droge

"Policije više zemalja u regiji su, na inicijativu Uprave policije Crne Gore, realizirale višemjesečnu međunarodnu policijsku operaciju nazvanu Trio."

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske potvrđuje sudjelovanje u regionalnoj policijskoj akciji protiv mreže krijumčara drogom zajedno s policijama Crne Gore i Bosne i Hercegovine, izjavila je danas Aleksandra Ljuba iz Odnosa s javnošću MUP-a RH.

"Policije više zemalja u regiji su, na inicijativu Uprave policije Crne Gore, realizirale višemjesečnu međunarodnu policijsku operaciju nazvanu 'Trio', u otkrivanju krijumčara opojne droge skank na području Balkana."

Hrvatska policija je u dva navrata zaplijenila ukupno 30 kilograma marihuane na području Istre i Makarske, izjavila je Aleksandra Ljuba.

Policije Crne Gore i Bosne i Hercegovine, odnosno Republike Srpske, priopćile su danas da je u širokoj regionalnoj policijskoj akciji pod nazivom "Trio" protiv zločinačke organizacije koja se bavi proizvodnjom i trgovinom droge u regiji uhićen veći broj osoba i do sada zaplijenjeno 367 kilograma "skanka".

"Policije više zemalja u regiji su, na inicijativu Uprave policije Crne Gore, realizirale višemjesečnu međunarodnu policijsku operaciju nazvanu 'Trio', u otkrivanju krijumčara opojne droge skank na području Balkana. U prvoj fazi, uključeni su, pored nadležnih tužilaštava Bosne i Hercegovine i Hrvatske i službenici za borbu protiv droge Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, službenici Službe za istragu i zaštitu – SIPA Bosne i Hercegovine i Odjela za borbu protiv droge i krijumčarenja Ministarstva unutarnjih poslova Hrvatske", stoji u priopćenju crnogorske policije. Navodi se da je samo u Crnoj Gori jutros uhićeno 16 osoba.

Glasnogovornica policije Republike Srpske (BiH) Mirna Šoja izjavila je jutros kako se akcija protiv krijumčara odvija na području oba bosansko- hercegovačka entiteta po nalogu državnog tužiteljstva i da su u tijeku uhićenja i pretresi na više lokacija.

"U akciji sudjeluju i ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Albanije", kazala je Šoja, rekavši da se radi o regionalnoj mreži trgovaca drogom. Navodno je u različitim dijelovima BiH uhićeno najmanje 20 osoba, a u Crnoj Gori 16.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

aleksandra ljuba, trgovina drogom, droga, policija