Zagreb

POPIS BIRAČA: Građani Zagreba mogu pregledati svoj upis u popis birača

Krajnji rok do kojeg se mogu podnijeti zahtjevi istječe 7. siječnja 2012., a građani trebaju predočiti važeću ispravu o identitetu.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački Gradski ured za opću upravu, u vezi s donesenom Odlukom o raspisivanju referenduma o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji što će se održati 22. siječnja 2012., obavještava građane da mogu pregledati svoj upis u popis birača, tražiti njegovu dopunu ili ispravak.

Zagrebački Gradski ured za opću upravu u današnjem priopćenju napominje kako se zahtjev za upis, dopunu ili ispravak popisa birača podnosi u Odsjeku za vođenje popisa birača grada Zagreba na adresi Zagreb, Trg Francuske Republike 15 (zgrada područnog ureda Črnomerec) te u tom Gradskom uredu, na adresi Zagreb, Trg S. Radića 1 (soba 207) radnim danom u vremenu od 8,30 do 16,30, te 6. i 7. siječnja 2012. u vremenu od 8,30 do 15,30 sati.

Krajnji rok do kojeg se mogu podnijeti zahtjevi istječe 7. siječnja 2012., a građani trebaju predočiti važeću ispravu o identitetu.

Pregled popisa birača može se izvršiti i putem web stanice Grada Zagreba www.zagreb.hr. kao i putem web stranice Ministarstva uprave www.uprava.hr.

Uz to, korisnicima T-mobile i Vipnet mreže omogućeno je da putem SMS poruke provjere mjesto upisa u popis birača na način da matični broj građana upišu u poruku te da istu proslijede na broj 54 54.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POPIS BIRAČA, ZAGREB