A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

USKOK: Bivša šefica računovodstva Snježana Blažević iznijela obranu | Politika+
Sport

RNK SPLIT: USKOK: Bivša šefica računovodstva Snježana Blažević iznijela obranu

Na upit kako se bivša šefica računovodstva splitskog kluba branila, Šerić je odgovorio: "Šutnja je zlato, a istina je dijamantna"

Piše: PolitikaPlus/HINA

Snježana Blažević, bivša šefica računovodstva nogometnog kluba Split, jutros je iznijela obranu pred USKOK-ovim istražiteljima nakon koje je njezin branitelj izjavio da će se ona u nastavku istrage o davanju mita i zlouporabama položaja i ovlasti u splitskom nogometnom klubu braniti sa slobode.

Odvjetnik Branko Šerić izjavio je nakon trosatnog saslušanja njegove branjenice u USKOK-u da je iznijela detaljnu obranu i odgovarala na pitanja te da za nju USKOK neće tražiti jednomjesečni istražni zatvor, odnosno da će se u nastavku istrage braniti sa slobode.

Na upit kako se bivša šefica računovodstva splitskog kluba branila, Šerić je odgovorio: "Šutnja je zlato, a istina je dijamantna".

Njegova branjenica osumnjičena je zajedno s bivšim nogometašem i bivšim sportskim direktorom Radničkog nogometnog kluba (RNK) Split Nenadom Pralijom te tajnikom kluba Špirom Barbarićem, koji se jučer pred USKOK-ovim istražiteljima, kako se doznaje, branio šutnjom. Pralija je pak sinoć iznio obranu, no doznaje se da će se oko 11 sati ponovno pojaviti u USKOK-u nakon noći provedene u policijskom pritvoru.

Očekuje se da će USKOK nakon toga odlučiti hoće li protiv njega i Barbarića zatražiti jednomjesečni istražni zatvor.

Troje osumnjičenih tereti se za davanje mita i zlouporabu položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju.

Za koji slučaj su osumnjičeni još uvijek nije poznato, a mediji nagađaju da je riječ o davanju mita za tzv. pošteno suđenje zahvaljujući kojem je RNK Split napredovao u više rangove nogometne lige.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

afera, snježana blažević, rnk split