A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/HAJDUK1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Krasimir Balakov: Hajduku je bez pojačanja upitno i drugo mjesto | Politika+
Sport

VIDEO: Krasimir Balakov: Hajduku je bez pojačanja upitno i drugo mjesto

'Nisam prekrižio nijednog igrača, a o svemu ću odlučiti do odlaska u Tursku. Znam što imamo, a što nemamo.'

Piše: PolitikaPlus/HINA

Nova strategija HNK Hajduk je okretanje mladim snagama iz vlastita pogona, kazao je danas na konferenciji za medije trener "bilih" Krasimir Balakov koji je novinarima potvrdio da je pristao na smanjenje svog ugovora što je u skladu s recesijom koja je zahvatila sve pa i nogomet.

- Nova nam je filozofija da smanjimo proračun. U tu novu strategiju, koju mi je objasnio Hrvoje Maleš, i ja sam se uklopio, te mislim kako ćemo za proljeće imati jeftiniju i mlađu momčad. Nadam se da će igrači plaću dobivati vrijeme - kazao je Balakov.

Na prvom dijelu priprema nalazi se 28 igrača među kojima i 12 iz omladinskog pogona, a još se pouzdano ne zna hoće li Subašiću i Tomasovu biti produžen ugovor. Na popisu su: Srđan Andrić, Marko Barišić, Marko Bencun, Filip Bradarić, Mijo Caktaš, Drago Gabrić, Masahiko Inoha, James Dens, Lovre Kalinić, Tomislav Kiš, Tonći Kukoč, Ivan Lendrić, Ruben Lima, Krešo Ljubičić, Mario Maloča, Antonio Milić, Tonći Mujan, Jure Obšivač, Ivan Pešić, Josip Radošević, Ahmad Sharbini, Anas Sharbini, Dante Stipica, Ivo-Valentino Tomaš, Ivan Tomičić, Frane Vladislavić, Ivan Vuković i Ante Vukušić.

Balakov je naglasio da danas objavljeni popis igrača nije i konačni jer se radio o popisu za prvi dio priprema.

- Nisam prekrižio nijednog igrača, a o svemu ću odlučiti do odlaska u Tursku. Znam što imamo, a što nemamo, treba nam malo vremena da sve posložimo kako treba. Nećemo ostati na ovom kadru, prijelazni rok traje do 6. veljače i sigurno će nam se na treninzima priključiti barem još trojica igrača - zaključio je Krasimir Balakov.

Na upit novinara, nada li se da Hajduk realno može „uhvatiti“ Dinamo u nastavku sezone Balakov je odgovorio kako čovjek mora vjerovati u uspjeh.

- Vjerujem da mogu iskoristiti sav potencijal kojega imaju igrači. Ali pitanje je možemo li bez dva ili tri pojačanja zadržati i drugo mjesto - dodao je.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, nogomet, hajduk