A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Bob%20Weston.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bivši gitarist skupine Fleetwood Mac Bob Weston umro u 64. godini | Politika+
Kultura

IN MEMORIAM: Bivši gitarist skupine Fleetwood Mac Bob Weston umro u 64. godini

"Uzrok smrti je gastrointestinalno krvarenje", stoji u poruci na stranici koju je objavio Westonov prijatelj Steve Fairhead.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Bivši gitarist skupine Fleetwood Mac Bob Weston umro je u Londonu u 64. godini, objavljeno je na njegovim internetskim stranicama.

Navodi se da je policija Westonovo tijelo pronašla u petak u njegovu domu na sjeveru Londona, nakon što su se prijatelji zabrinuli jer ga nisu čuli ni vidjeli nekoliko dana.

"Uzrok smrti je gastrointestinalno krvarenje", stoji u poruci na stranici koju je objavio Westonov prijatelj Steve Fairhead.

Londonska policija potvrdila je Westonovu smrt i priopćila da je ne smatraju sumnjivom.

Weston se Fleetwood Macu priključio 1972. kao zamjena za Dannya Kirwana, te je svirao na albumima "Penguin" iz 1973. i "Mystery to Me" kasnije te godine.

No, prema biografima, tijekom američke turneje Mick Fleetwood je otkrio da je Weston imao ljubavnu aferu s njegovom suprugom Jenny Boyd, pa je Weston izbačen iz benda 1974.

Nakon toga objavio je nekoliko solističkih albuma i surađivao s glazbenicima kao što su Long John Baldry i Murray Head.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Bob Weston, Fleetwood Mac, GLAZBA