A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/antun%20vrdoljak.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Antun Vrdoljak kritizira Jovanovića: Politika se miješa u sport! | Politika+
Sport

KRITIKE: Antun Vrdoljak kritizira Jovanovića: Politika se miješa u sport!

To je sve kaljuža i močvara i to sve treba potjerat' je prijetnja i progon, što je nedopustivo, objasnio je Vrdoljak.

FOTO: Antun Vrdoljak
Piše: PolitikaPlus

Rado ću ih primiti na razgovor. Možda im to pomogne da podnesu ostavke jer snose odgovornost za močvaru korupcije, nemorala i neodgovornosti u koje je upala hrvatska nogometna liga, poručio je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović putem Facebooka čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Jedini hrvatski član Međunarodnog olimpijskog odbora i član vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora Antun Vrdoljak tvrdi da je riječ o miješanju politike u rad HNS-a, a to FIFA i UEFA neće dopustiti.

Rečenica 'oni moraju podnijeti ostavke' je pritisak, to je miješanje. 'To je sve kaljuža i močvara i to sve treba potjerat' je prijetnja i progon, što je nedopustivo, objasnio je Vrdoljak.

Jedino tko može napraviti reda u nogometu su ljudi koji ondje rade. U suprotnom prijeti nam moguća suspenzija FIFA-e i UEFA-e pa čak i zabrana sudjelovanja na Europskom prvenstvu, dodaje Vrdoljak.

Zbog upletanja politike u rad nogometnih saveza FIFA je već suspendirala Belize, Nigeriju, Salvador, Irak, Brunej, Peru, Keniju, Kuvajt...

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zorislav srebrić, željko jovanović, antun vrdoljak