A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/PRALIJA%20NENAD.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Slaven Žužul: Klub je uz Praliju i Barbarića, dokazat će nevinost! | Politika+
Sport

PODRŠKA: Slaven Žužul: Klub je uz Praliju i Barbarića, dokazat će nevinost!

'Meni kao čovjeku naravno da nije drago da je to tog došlo, Pralija je moj prijatelj, dugo smo radili skupa.'

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik Splita Slaven Žužul predstavljanje sedam novih igrača u svlačionici "crvenih" iskoristio je i za osvrt na aktualna događanja oko kluba, prije svega na uhićenja bivšeg sportskog direktora Nenada Pralije te Špira Barbarića, sadašnjeg tajnika omladinskog pogona.

- Postoji dio koji ne znam, dio na koji ne smijem odgovarati i nešto što mogu reći. O cijeloj priči možda znate i više od mene, sve što znam jest ono što se vidi iz medija. Meni kao čovjeku naravno da nije drago da je to tog došlo, Pralija je moj prijatelj, dugo smo radili skupa, Špiro je i dalje moj zaposlenik... Klub je uz njih i bit će na cijelom putu da dokažu svoju nevinost - poručio je Slaven Žužul, prenosi Dalmacija News.

 

Prvi čovjek kluba osvrnuo se i na odluku Gradskog vijeća kojom Split može nesmetano koristiti pomoćni teren i prateće sadržaje u Parku mladeži.

- Odluka je donesena, kada se zadovolji pravna procedura terene ćemo urediti tako da budu ponos grada. Neće više biti "rupa" već najbolji tereni za rad s djecom svih uzrasta što će nam biti vjetar u leđa za razvoj omladinske škole, a time i cijelog kluba - zaključio je predsjednik Splita.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rnk split