A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/glenn-miller-orchestra-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U prodaji još 300tinjak ulaznica za Glenn Miller Orchestra | Politika+
Kultura

KONCERT: U prodaji još 300tinjak ulaznica za Glenn Miller Orchestra

Ulaznicom s koncerta moguć je i ulazak na after party u Vip club ispod Gradske kavane.

Piše: PolitikaPlus

Kako najavljuju organizatori, 'Noć elegancije i swinga u društvu Glenn Miller Orchestra' održat će se u petak, 13. siječnja, a 'zbog izuzetnog interesa publike' u prodaji je ostalo još samo tristotinjak ulaznica: Ulaznicom s koncerta moguć je i ulazak na after party u Vip club ispod Gradske kavane.

 

Glenn Miller Orchestra svojim će nastupom otvoriti sezonu većih koncerata u 2012. godini. Večer je to koja će proteći 'u znaku elegancije i swinga,' uz neke od najljepših, bezvremenskih melodija kao što su "Moonlight serenade", "In The Mood", "Pennsylvania 6-5000" kojih ne bi bilo bez jednog od najistaknutijih kompozitora i glazbenika s početka prošlog stoljeća, Glenna Millera. Bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća, ali njegova životna priča nesretno je završena prije 78 godina kada je nestao uslijed zrakoplovne nesreće iznad La Manchea.

 
Koncert će početi točno u 20 sati, a bit će podijeljen u dva dijela. Prije nekoliko mjeseci orkestar je objavio album "In The Miller Mood", a tako se zove i turneja povodom koje dolaze u Zagreb, pa će publika moći čuti i djela poznatih umjetnika iz četrdesetih godina prošlog stoljeća kao što su Benny Goodman, Woodie Herman, George Gershwin, Ella Fitzgerald ili Doris Day...Naravno, orkestar sprema i neka iznenađenja za sam kraj koncerta.
 

Ulaznice su podijeljene u četiri kategorije: 150kn, 180kn, 220kn i 260kn.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Glenn Miller Orchestra, KONCERT