A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Benedict_Cumberbatch.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Benedict Cumberbatch i Noel Clarke glavni glumci u Star Treku XII. | Politika+
Kultura

GLUMCI: Benedict Cumberbatch i Noel Clarke glavni glumci u Star Treku XII.

Nekoliko sati poslije objave vijesti oglasio se i sam Cumberbatch, otkrivši kako je iznimno uzbuđen i počašćen, no ogradivši se od detalja o ulozi.

FOTO: Benedict Cumberbatch
Piše: PolitikaPlus

Nakon što su za ulogu zasada neimenovanog glavnog negativca u sljedećem Star Treku konkurirali Benicio Del Toro i Edgar Ramirez, ovih je dana i službeno potvrđeno kako će taj lik utjeloviti britanski glumac Benedict Cumberbatch, najpoznatiji po ulozi u izvrsnoj BBC-jevoj seriji Sherlock, ali i po nedavnom angažmanu u dvodjelnom filmu Hobit, u kojem će utjeloviti Smauga i Necromancera (Saurona).

 

U novom Star Treku angažiran je još jedan britanski glumac, Noel Clarke, bivša zvijezda Doctora Who.

Nekoliko sati poslije objave vijesti oglasio se i sam Cumberbatch, otkrivši kako je iznimno uzbuđen i počašćen, no ogradivši se od detalja o ulozi. Odabir Cumberbatcha čini se kao jako dobar potez jer je riječ o mladom glumcu u usponu, koji je svojim nastupom u novoj seriji o Sherlocku Holmesu, zajedno sa svojim kolegom Martinom Freemanom (inače zvijezdom nadolazećih filmova Hobit), oduševio i kritiku i publiku.

Osim toga, valja spomenuti i nastup u nedavnoj ekranizaciji špijunskog klasika Tinker Tailor Soldier Spy iz pera Johna le Carréa, s Garyjem Oldmanom i Tomom Hardyjem u glavnim ulogama, kao i ulogu u Spielbergovu povijesnom spektaklu War Horse, javlja SciFiCentar.

Uz Cumberbatcha, J.J. Abrams i ekipa nedavno su angažirali još jednog britanskog glumca za potrebe snimanja Star Treka XII. Riječ je o Noelu Clarkeu, najpoznatijem po ulozi Mickeya Smitha u Doctoru Who, kao i po nastupu u Centurionu u režiji Neila Marshalla. Kako navodi Variety, Clarke će utjeloviti obiteljskog čovjeka sa ženom i mladom kćeri.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Star Trek XII, FILM