A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/harry-Potter-.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

People's Choice: Najuspješniji Harry Potter i Katy Perry | Politika+
Kultura

ČAROBNJAK: People's Choice: Najuspješniji Harry Potter i Katy Perry

"Harry Potter i darovi smrti 2" osvojio je četiri nagrade, uključujući one za najbolji film i najbolju glumačku postavu.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Posljednji film iz serijala o čarobnjaku Harryju Potteru i mlada američka glazbenica Katy Perry dobili su najviše nagrada People's Choice na proglašenju u srijedu navečer u Los Angelesu.

 

"Harry Potter i darovi smrti 2", posljednji u nizu filmova o dječaku čarobnjaku kojeg je stvorila J.K. Rowling, osvojio je četiri nagrade, uključujući one za najbolji film i najbolju glumačku postavu.

 

Perry je osvojila pet nagrada, između ostalih za najbolju pjevačicu i najbolju pjesmu ("E.T").

 

People's Choice prve su u nizu hollywoodskih godišnjih nagrada, ali za razliku od Oscara ili Zlatnih globusa o njima odlučuju isključivo fanovi i publika. Organizatori su priopćili da je ove godine u više od 40 kategorija iz područja glazbe, filma i televizije glasovalo 230 milijuna ljudi.

 

U jednoj posve novoj kategoriji, za filmsku ikonu, Morgan Freeman pobijedio je Georgea Clooneyja, Toma Hanksa i Roberta DeNira. Freeman, dobitnik Oscara za ulogu u "Djevojci od milijun dolara", rekao je da nije siguran što je ikona. "Ali se nadam da predstavljam glumca koji naporno radi i koji je nevjerojatno ponosan što je u ovom poslu.. i vječno zahvalan na ovoj nagradi", rekao je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagrade