A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/pavic%20gradanska%20akcija.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Građanska akcija Paviću: Pravi sudrug u prljavim rabotama Todoriću | Politika+
Hrvatska

AKCIJE: Građanska akcija Paviću: Pravi sudrug u prljavim rabotama Todoriću

'Nije nas uplašio HDZ tovareći nam policiju na vrat, niti Todorić šaljući nam prijetnje.'

FOTO: Facebook
Piše: PolitikaPlus

Građanska akcija rano jutros je posjetila, kako navode, Ninoslava Pavića ispred zgrade EPH, gdje su razvili transparent "Bajiću, tu su milijarde".

"Nije nas uplašio HDZ tovareći nam policiju na vrat, niti Todorić šaljući nam prijetnje preko svojih suradnika a bogami niti Bajić koji nas je dočekao s interventnom policijom neki dan ispred DORH-a. Tako nas neće uplašiti niti njihov sluga i potrčko Pavić.", navode iz Građanske akcije dodajući da "ovaj jatak i suradnik Todorića, Kutle, Pašalića i ostalih u pljački građana zaslužuje poseban tretman"

"Gradi imidž poslovnog čovjeka a sve što ima stekao je prevarom, muljanjem i otimanjem. Pravi sudrug u prljavim rabotama Todoriću pa nije niti čudo da su zajedno osmislili, isplanirali i sproveli i zadnji zajednički pljačkaški pothvat oko "Kamenskog". I to već i vrapci na grani znaju ali ne zna njihov zaštitnik Bajić", priopćili su aktivisti dodajući kako je "Pavić jedini valjda uspio zajebati i Kutlu".

"Mi se nećemo pomiriti da nam takvi i dalje sudbinu kroje. Mi se nećemo pomiriti da takvi zahtijevaju što i kako će novinari pisati. Mi se ne mirimo sa time da Bajić nije zainteresiran da ga spremi gdje mu je i mjesto - u zatvor. Zato smo i došli  poručiti: Paviću, možda imaš medijski imperij na svojoj strani ali upamti da niti HDZ-u nije do jutra gorjela svijeća pa neće niti tebi!", poručuju iz Građanske akcije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ninoslav pavić, građanska akcija, ivica todorić