A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gordan-jandrokovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gordan Jandroković: Kandidirat ću se za neko od mjesta u predsjedništvu stranke | Politika+
Hrvatska

BORBA ZA HDZ: Gordan Jandroković: Kandidirat ću se za neko od mjesta u predsjedništvu stranke

Prema svemu sudeći, unutarstranački izbori u HDZ-u održati će se u svibnju ove godine.

FOTO: Gordan Jandroković
Piše: Ivan Klarić

Gordan Jandroković u kratkom je razgovoru za PolitikuPlus reagirao na naš tekst prema kojem se on pridružuje Jadranki Kosor, Tomislavu Karamarku, Domagoju Miloševiću i Darku Milinoviću u bitku za HDZ.

JANDROKOVIĆ: Ja se neću kandidirati za predsjednika HDZ-a, nego za neko od mjesta u predsjedništvu stranke.

Da podsjetimo, prema informacijama s kojima raspolaže PolitikaPlus, a koje smo dobili iz dobro obaviještenog izvora, uskoro bi svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a mogao obznaniti i dosadašnji ministar vanjskih poslova i šef zagrebačke organizacije HDZ-a Gordan Jandroković.

- Ja se neću kandidirati za predsjednika HDZ-a, nego za neko od mjesta u predsjedništvu stranke, kaže Gordan Jandroković, no nije želio odgovoriti na naše pitanje koga će onda podržati u utrci za predsjednika HDZ-a.

Premda rezolutno odbija mogućnost svoje kandidature za predsjednika najjače oporbene stranke, informacije do kojih smo došli kazuju suprotno. Naime, naš izvor tvrdi da Jandroković ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a te da bi o tome vrlo skoro mogao izvjestiti Jadranku Kosor i predsjedništvo HDZ-a.

S druge strane, kandidatura ravnatelja KB Dubrava Milana Kujundžića još nije ni potvrđena, ali ni demantirana, Tijekom dana pokušali smo doći do komentara doktora Kujundžića, ali dalje od njegove tajnice nismo mogli, premda smo dobili obećanje kako će se dr. Kujundžić 'tijekom dana javiti.'

Kako je Jadranka Kosor jučer potvrdila na konferenciji za novinare sazvanoj nakon sjednice predsjedništva HDZ-a, o datumu unutarstranačkih izbora saznat će se 23. siječnja. No prema svemu sudeći, unutarstranački izbori u HDZ-u bit će u svibnju ove godine. Koliko god to u ovom trenutku bilo teško prognozirati, činjenica je da su u ovom trenutku u prednosti aktualna predsjednica Kosor te  Tomislav Karamarko i Darko Milinović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stranački izbori, hdz, darko milinović, tomislav karamarko, gordasn jandroković