A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hdz-223.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U utrku za predsjednika HDZ-a uključio se i dr. Drago Prgomet | Politika+
Hrvatska

BITKA ZA HDZ: U utrku za predsjednika HDZ-a uključio se i dr. Drago Prgomet

'Spreman sam ponuditi nove ideje u vođenju stranke. Spreman sam provoditi politiku koja mora odgovoriti izazovima novog vremena.'

Piše: PolitikaPlus

U utrku za mjesto predsjednika HDZ-a uključio se i dr. Drago Prgomet, član HDZ-a od 1996. godine i predstojnik Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgije glave i vrata u KBC-u Zagreb i profesor na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i Osijeku. Osnivač je i predsjednik Hrvatskog društva za vojnu medicinu kao i Hrvatskog društva za tumore glave i vrata. Član je Nacionalnog i Središnjeg odbora stranke, a od 2003. do 2006. godine bio je i saborski zastupnik. Već je obavijestio Predsjedništvo stranke i Jadranku Kosor o uključivanju u utrku za mjesto predsjednika HDZ-a.

DRAGO PRGOMET Demokratske promjene moraju osigurati pravo na različito razmišljanje, nužnost temeljite i otvorene analize pogrešaka na svim razinama. Za ove promjene trebamo nove ljude.

– Uvjeren sam da niste među onima koji ne mogu ili ne žele vidjeti probleme, kao ni među onima koji ih vide, ali radije prebacuju krivnju na druge. Vjerujem kako pripadamo osobama koje vide probleme i koje su, unatoč tome što ih nisu same prouzročile, spremne preuzeti odgovornost za njihovo rješavanje. Odnose unutar naše Hrvatske demokratske zajednice trebamo mijenjati. Nužna je demokratizacija stranke. Nužno je omogućiti svakom članu stranke mogućnost demokratskog izbora svojih čelnika. Demokratske promjene moraju osigurati pravo na različito razmišljanje, nužnost temeljite i otvorene analize pogrešaka na svim razinama, međusobno poštovanje te pokretanje istinske suradnje sa strankama s kojima dijelimo politički svjetonazor. Za ove promjene trebamo novo vodstvo, nove ljude. Na sljedećim unutarstranačkim izborima namjeravam se kandidirati na mjesto predsjednika stranke. Spreman sam ponuditi nove ideje u vođenju stranke. Spreman sam provoditi politiku koja mora odgovoriti izazovima novog vremena – piše u pismu koje je danas Drago Prgomet uputio članovima HDZ-a i tako najavio svoju kandidaturu, piše Večernji list.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dr. Drago Prgomet, hdz