A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/ola%20Arena.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zdravko Čolić na dan žena održava koncert u Areni Zagreb | Politika+
Scena

VELIKI ŠARMER: Zdravko Čolić na dan žena održava koncert u Areni Zagreb

Svakoj ženi i pravim muškarcima na dar, glazbena poslastica: gala koncert Zdravka Čolića.

Piše: PolitikaPlus

Za svaku ženu i samo za prave muškarce - ponosno najavljujemo koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb 8. ožujka. Neprikosnoveni šarmer nevjerojatnih glasovnih mogućnosti i ime koje traje desetljećima, prvo je na što pomislimo kada se spomene Zdravko Čolić.

Nemoguće je nabrojati sve hitove ovog glazbenika i sigurno bi njihovo preslušavanje trajalo danima. Svi znamo, ali baš od riječi do riječi, pjesme „Ti možeš sve, al' jedno ne", "Stanica Podlugovi“, “Produži dalje“ i pjesmu koju bi Čola mogao nazvati autobiografskom „Pjevam danju pjevam noću“. Čolina pjesma “Ti si mi u krvi“ slovi kao evergrin i jedna od najboljih pjesama uopće nastalih na našim prostorima.

- Najteže je izabrati repertoar za koncert i uklopiti se u predviđenu satnicu. Nerijetko produžim koncert jer uživam u pjevanju i dijeljenju emocija sa svojom publikom - često je komentirao Čola. Svi koji su posjetili njegov koncert u zagrebačkoj Areni prije tri godine svjedoci su da je Čola pjevao tri sata, a publika ni nakon toga nije htjela napustiti dvoranu, već je tražila još.

Od sedamdesetih godina do danas Čola je jednako popularan. Jedini je čovjek s ovih prostora koji i dan danas na jednom mjestu može okupiti 100.000 ljudi. Uz Čolu zaboravljamo na sve granice, probleme i razlike - na njegovim koncertima svi smo jedno. Tekstovi Čolinih pjesama himna su mnogih generacija. Uz Čolu baš svatko od nas nađe razloga da se smije, plače i da ljubi, ali i kada gubimo, Čola je tu, uvijek je i svugdje dobrodošao.

Svaki od koncerata u regiji ispunjen je do posljednjeg mjesta. Pamtimo još spektakularne koncerte u pulskoj Areni, sarajevskom Koševu, ljubljanskim Stožicama, beogradskoj Marakani i Ušću.

- Pjevam većinom ljubavne i vesele pjesme. Ljudi se na koncertu trebaju opustiti i slušati pjesme koje ih vesele ili koje ih emotivno vraćaju nekoj ljubavi, a ne da ih diraju u nekom nacionalnom ili patriotskom smislu. Nisam čovjek koji ulazi u nacionalne i političke vode. Ta moja neutralnost nije taktika, nego je dio moje osobnosti. Čovjek mora biti pametan i živjeti svoj život - izjavio je Zdravko, pokušavajući nam objasniti nevjerojatnu popularnost u cijeloj regiji.

Pokažimo mu da ga Zagreb čeka i darujmo mu za dobrodošlicu punu Arenu. Čola će bez sumnje svima uzvratiti onim najboljim što ima: svojim glasom, pjesmama i energijom.

Agencija Gramofon poziva vas na koncert pun pozitivnih emocija, odlične vokalne izvedbe i ljubavnih pjesama. Zdravko Čolić ponovo sa svojim obožavateljima u Areni Zagreb, 8. ožujka u 20 sati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arena zagreb, zdravko čolić, koncert