A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Bruce%20Willis.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bruce Willis u tajnosti posjetio Beograd | Politika+
Scena

POSJET: Bruce Willis u tajnosti posjetio Beograd

Glumac je s producentima franšize u Beogradu boravio nekoliko dana, a poslije toga se vratio u Sofiju gdje dovršava snimanje akcijskog filma 'Plaćenici'.

FOTO: Bruce Willis
Piše: PolitikaPlus

Willis je u Beograd došao pogledati neke od lokacija na kojima bi mogao snimiti peti nastavak serijala koji ga je proslavio 'Umri muški'.

Kako prenosi srpski Blic glumac je s producentima franšize u Beogradu boravio nekoliko dana, a poslije toga se vratio u Sofiju gdje dovršava snimanje akcijskog filma 'Plaćenici'. Nakon toga uputio se u Budimpeštu gdje započinje sa snimanjem petog nastvaka o detektivu Johnu McClaneu.

Najviše scena bit će snimljeno u središnjem dijelu Budimpešte, koja bi, kao i Beograd, trebala 'glumiti' ruske gradove u kojima se odvija radnja novog filma.

Nakon petog nastavka 'Umri muški' snimit će se i šesti nastavak.  Wilis je nakon toga najavio konačni oproštaj od lika McClanea. Premijera filma čiji je radni naslov 'A Good Day To Die Hard' zakazana je za Valentinovo 2013. godine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, beograd, Bruce Willis