A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/imo-hrvatska-eu-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

TKO SU DOBITNICI: Hrvatska i EU - Prednosti i izazovi članstva | Politika+
Hrvatska

NAGRAĐUJEMO: TKO SU DOBITNICI: Hrvatska i EU - Prednosti i izazovi članstva

Knjiga koja može biti od koristi onima koji će izići na predstojeći referendum ili ih i inače zanima problematika eurointegracija.

Piše: PolitikaPlus

2012-01-19
Knjiga "Hrvatska i Europska unija - Prednosti i izazovi članstva", u izdanju Instituta za međunarodne odnose, pripremljena u suradnji s Delegacijom Europske unije u Republici Hrvatskoj, nastoji sažeto obrazložiti ključne učinke integriranja na područjima koja izravno utječu na život građana. Uz pregovaračka poglavlja, obrađuju se i ostala pitanja koja utječu na njihov svakodnevni život i rad.

Institut za međunarodne odnose i PolitikaPlus najsretnijih 5 čitatelja nagrađuju ovom vrijednom knjigom. Sve što trebate napraviti je, do nedjelje, 22. siječnja u 20h, točan odgovor na nagradno pitanje poslati na nagradnaigra@politikaplus.com i ne zaboraviti napisati vaše ime i prezime, adresu i broj telefona, uz naznaku 'za knjigu':

Koji je ciljani datum ulaska Hrvatske u EU?

Prije donošenja dalekosežne i za Hrvatsku iznimno važne odluke o ulasku u Europsku uniju, građani trebaju sagledati cjelovitu sliku i razmotriti pozitivne učinke članstva kao i izazove koje donosi, upozoravaju autori Sanja Tišma, Višnja Samardžija i Krešimir Jurin iz Instituta za međunarodne odnose, pa donose pregled svih ključnih pitanja koja mogu biti od koristi onima koji će izići na predstojeći referendum ili ih i inače zanima problematika eurointegracija.

Predgovore knjizi napisali su šef Delegacije EU u Hrvatskoj Paul Vandoren te ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić......

 

.....

 2012-01-23
A dobitnici su:

Miroslav Romić, Valpovo, Dubravka Lubina, Zagreb, Marija Garić, Zagreb, Vlatka Jantolek, Zagreb, Boris Škrbina, Bjelovar.