ČETVRTAK, 25. KOLOVOZ 2016.
Sport , objavljeno u 11:36h, 19.01.2012.g

RAZGOVOR

Ćiro Blažević: Ahmadinejada volim tako jako jer je hrabar čovjek baš poput mene

'Iranski predsjednik čvrsto stoji iza svojih uvjerenja i ne želi popustiti pritiscima iz ostatka svijeta.'

Miroslav Ćiro Blažević
Autor: PolitikaPlus

Ćiro Blažević više je puta pokazao da je doktor motivacije, a jako dobro zna i kako se svidjeti navijačima. Dokazao je to i u razgovoru za Khabar koji prenosi Teheran Times gdje je otkrio svoj pogled na stanje u iranskoj politici, ali i na stalne napetosti između SAD-a i Irana.

- Iran ima pravo razvijati nuklearnu energiju u mirotvorne svrhe. Prijetnja su Sjedinjenim Američkim Državama i zato Washington nameće sankcije Teheranu - rekao je aktualni trener Mes Kermana.

Ćiro Blažević (76) trenutačno je sa svojim klubom 14. u prvenstvu Irana. Ima 22 boda i nalazi se samo dva mjesta od zone ispadanja. Ćiru to ipak ne brine, on je kao majstor motivacije uvjeren da može spasiti klub od ispadanja, a u međuvremenu se bavi i političkim pitanjima.

- Iranski predsjednik Ahmadinejad čvrsto stoji iza svojih uvjerenja i ne želi popustiti pritiscima iz ostatka svijeta, a ja vjerujem da im SAD ne može baš ništa po tom pitanju. Iranci će se izboriti za svoja prava - nahvalio je iransku politiku Ćiro i dodao za kraj:

- Ahmadinejada volim tako jako jer je hrabar čovjek baš poput mene.