A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/fred-matic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tko su sve članovi Matićevog novoosnovanog Savjeta branitelja? | Politika+
Hrvatska

BRANITELJI: Tko su sve članovi Matićevog novoosnovanog Savjeta branitelja?

Ministar pozvao buduće članove temeljem njihovih osobnih zasluga tijekom Domovinskoga rata, kao i dosadašnjeg rada.

FOTO: Predrag Matić
Piše: PolitikaPlus/Hina

Ministar branitelja Predrag Matić najavio je na današnjem sastanku u Ministarstvu branitelja osnivanje Savjeta branitelja u čijem sastavu će biti istaknuti i u javnosti prepoznati hrvatski branitelji te predstavnici ratnih stradalnika iz Domovinskoga rata koji će raditi volonterski kako bi se osigurala neovisnost svakoga pojedinog člana.

Članovi Savjeta bit će Božo Zadro, Stevo Šimunović, Roko Mijić, Ivan Pandža, Zdravko Lončar, Dražen Gržan, Đuro Dečak, Ljiljana Alvir, Ivica Arbanas, Željko Soldo, Marko Matanović, Ivan Grbavac, Božo Kožul, Vinko Kovačić i Miroslav Josić, navodi se u priopćenju Ministarstva branitelja.

Cilj toga savjetodavnog tijela je da svojim iskustvom i znanjem pomažu ministru i njegovim suradnicima u promicanju vrijednosti i zaštiti digniteta Domovinskoga rata, u provođenju javne politike prema hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, kao i o svim drugim aktualnim pitanjima vezanim uz djelokrug i nadležnost Ministarstva branitelja.

Dodaje se da je u taj savjet ministar pozvao buduće članove temeljem njihovih osobnih zasluga tijekom Domovinskoga rata, kao i dosadašnjeg rada s razvojačenim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji te stradalnicima iz Domovinskoga rata.

Savjet će se sastajati jednom mjesečno, a prema potrebi i češće.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

branitelji, savjet branitelja, predrag matić