A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/heidi-%20k.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Heidi Klum i Seal potvrdili: Rastajemo se nakon sedam godina braka | Politika+
Scena

POTVRDILI: Heidi Klum i Seal potvrdili: Rastajemo se nakon sedam godina braka

'Imali smo najdublje poštovanje jedno prema drugom cijelo vrijeme našeg odnosa i nastavit ćemo se jako voljeti, ali smo se udaljili.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

 Uspješna manekenka Heidi Klum i njezin suprug, pjevač Seal, potvrdili su da će se rastati nakon sedam godina braka.

 

"Nakon što smo uživali u sedam godina bračne ljubavi, odanosti i sreće, dosta smo razmišljali i odlučili se rastati", navodi se u priopćenju slavnog para.

 

"Imali smo najdublje poštovanje jedno prema drugom cijelo vrijeme našeg odnosa i nastavit ćemo se jako voljeti, ali smo se udaljili", rekli su Heidi i Seal.

 

Njihov je prioritet, kako su kazali, dobrobit njihove djece i zamolili su za privatnost te su zahvalili obitelji i prijateljima na potpori.

 

Heidi Klum (38) i Seal (48) u vezi su od 2004., a vjenčali su se godinu dana poslije. Tijekom šestogodišnjeg braka dobili su troje djece: šestogodišnjeg sina Henryja, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju kćer Lou, a Seal je usvojio i najstariju kćer Heidi Klum, sedmogodišnju Helene (Leni), koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

seal, heidi klum