A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/drazen-keleminec-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pokret za Hrvatsku: Ne priznajemo referendum, u borbi za Hrvatsku spremni smo dati i živote! | Politika+
Hrvatska

NIJEKANJE: Pokret za Hrvatsku: Ne priznajemo referendum, u borbi za Hrvatsku spremni smo dati i živote!

"Jučerašnji rezultat pokazao je da većina birača ne vjeruje vlasti"

Piše: P/H

Članovi Pokreta za Hrvatsku 'Ne u EU' poručili su danas kako ne priznaju rezultate referenduma za ulazak Hrvatske u Europsku uniju te su najavili prosvjede diljem Hrvatske.

Kampanja za ulazak Hrvatske u EU, kako tvrde, bila "jednosmjerna", bez rasprave o dobrim i lošim stranama ulaska u EU.

Po riječima Dražena Keleminca, kampanja je bila i nedemokratska jer je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, kako tvrdi Keleminec, prijetila umirovljenicima da će ostati bez mirovina ako se ne izjasne za EU. EU je masonska organizacija protiv vjere, Boga i crkve, a ulazak u tu zajednicu Hrvatskoj će donijeti gubitak suvereniteta, kazao je.

"Nastavit ćemo borbu za Hrvatsku, a za taj cilj spremni smo dati i živote", najavio je.

Kada će krenuti s organizacijom prosvjeda, članovi Pokreta za Hrvatsku "'Ne u EU' nisu precizirali napomenuvši samo da će to biti "ubrzo, kad narod odluči i shvati da je trenutak".

Za Josipa Kokića pak najbolji bi građanski prosvjed bio onaj putem molitve krunice i svijeća na Markovu trgu. Iako referendum o ulasku Hrvatske u EU ne priznaju ponosni su, kazao je Natko Kovačević, jer se više od 50 posto hrvatskog naroda oglušilo i nije izašlo na referendum.

"Jučerašnji rezultat pokazao je da većina hrvatskih birača ne vjeruje aktualnoj vlasti", poručio je. Jedan od privedenih sudionika subotnjeg prosvjeda protiv ulaska Hrvatske u EU, Miroslav Grabarić rekao je da su ga napali specijalci te da je tom prilikom zadobio potres mozga, nagnječenje rebra i puknuće tetive.

"Ne znam zašto sam dobio batine", rekao je Grabarić dodavši da ima pravo na svoj stav i svoje razloge zbog čega je protiv ulaska u EU.