A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-602.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor: HDZ će novo vodstvo stranke izabrati 20. svibnja | Politika+
Hrvatska

STRANAČKI IZBORI: Jadranka Kosor: HDZ će novo vodstvo stranke izabrati 20. svibnja

Unutarstranački izbori će se održati od 11. svibnja do 5 svibnja, a 20. svibnja 15. opći sabor stranke.

FOTO: Jadranka Kosor
Piše: P/H

HDZ će izabrati novo vodstvo stranke 20. svibnja na 15. općem saboru u dvorani Vatroslava Lisinski, rekla je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor nakon večerašnje sjednice Predsjedništva stranke i Nacionalnog vijeća.

Da bi kandidat mogao istaknuti svoju kandidaturu, za predsjednika stranke na saboru HDZ-a treba prikupiti potpise 400 izaslanika

– Izbor za novog predsjednika HDZ-a počinje 11. veljače, od temeljnih, gradskih, općinskih i županijskih ogranaka pa sve do Zagreba –  najavila je Jadranka Kosor. Prema njenim riječima, Predsjedništvu HDZ-a i Nacionalno vijeće jednoglasno su odlučili da će sizbori održati od 11. veljače do 5. svibnja 2012. godine.

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće također su dogovorili i izborne kvote za 15. opći sabor na kojem će ukupno biti 2200 izaslanika. Za predsjednika stranke do sada su kandidaturu najavili predsjednica Jadranka Kosor, njezin zamjenik Darko Milinović, zatim Domagoj Ivan Milošević, Drago Prgomet, Milan Kujundžić i Tomislav Karamarko.

Da bi kandidat mogao istaknuti svoju kandidaturu, za predsjednika stranke na saboru HDZ-a treba prikupiti potpise 400 izaslanika, za zamjenika predsjednika 300, a 250 za potpredsjednika.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

opći sabor hdz-a, jadranka kosor, hdz