A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/inmusic-301.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sedmi po redu INmusic festival održat će se 29. i 30. lipnja 2012. | Politika+
Kultura

ROCK FESTIVAL: Sedmi po redu INmusic festival održat će se 29. i 30. lipnja 2012.

Ulaznice za INmusic festival 2012. naći će se u prodaji u prvoj polovici veljače po 'izuzetno povoljnim cijenama'.

Piše: PolitikaPlus

Sedmo po redu izdanje najvećeg hrvatskog glazbenog festivala, INmusic festival, održat će se posljednji vikend u lipnju 2012., točnije u petak i subotu 29. i 30. lipnja, najavljuju organizatori. Kako, navode, nakon rekordne posjete 2011. godine i nastupa svjetskih glazbenih imena kao što su Jamiroquai, Arcade Fire, Grinderman i mnogobrojnih drugih izvođača, očekuje nas još jedna festivalska godina uz antologijske nastupe, odličnu atmosferu i nezaboravan provod koji svake godine označi početak ljeta.

Ulaznice za INmusic festival 2012. naći će se u prodaji u prvoj polovici veljače po, kako najavljuju, izuzetno povoljnim cijenama.

Već tradicionalno, festival će posjetiteljima osim vrhunskog glazbenog programa osigurati i festivalski kamp, koji je, kako ističu organizatori, od inozemnih gostiju INmusic festivala već pokupio sve pohvale kao jedan od najbolje organiziranih kampova na glazbenim festivalima općenito. Kamp će za posjetitelje biti otvoren od 27. lipnja do 01. srpnja.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, INmusic festival obećava novosti i inovacije u popratnim sadržajima festivala u vidu zabavnih sadržaja koji će, kažu, posjet festivalu dodatno učiniti nezaboravnim doživljajem, no o tome će nam detalje postupno otkrivati u sljedećim mjesecima.

Ulaznice za INmusic festival 2012. naći će se u prodaji u prvoj polovici veljače po, kako najavljuju, izuzetno povoljnim cijenama. U prodaji će se naći festivalske ulaznice koje vrijede za sve dane održavanja festivala te kamperske ulaznice koje će se moći kupiti posebno, a vrijedit će isključivo uz kupljenu festivalsku ulaznicu.

INmusic festival je u posljednjih 6 godina primio priznanja domaćih i inozemnih gostiju i medija te broji više od 170 nastupa eminentnih inozemnih, domaćih i regionalnih izvođača.  2011. godine u Zagreb je zbog njega doputovalo više od 6000 turista, što potvrđuje veliki turistički i gospodarski značaj festivala dok se posjet iz godine u godinu povećava. Nažalost, prošle godine je izostala očekivana podrška grada, koji očito ne prepoznaje potencijale festivala, za razliku od, naprimjer, Novog Sada, kojemu je festival Exit jedan od strateških prioriteta.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rock festival, jarun, inmusic festival, otok mladosti, festival