A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/angelina-jolie-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Glumica Bojana Maljević: Srpskim glumcima prijete zbog filma Angeline Jolie | Politika+
Scena

PRIJETNJE: Glumica Bojana Maljević: Srpskim glumcima prijete zbog filma Angeline Jolie

'Anonimne prijetnje su prijavljene policiji i oni se sada bave time. Nije riječ samo o jednom mom kolegi već o dvojici'.

Piše: PolitikaPlus

'Mojim srpskim kolegama iz filma 'U zemlji krvi i meda' stižu anonimne prijeteće poruke', izjavila je glumica Bojana Maljević u emisiji 'Piramida'. Komentirajući medijski skandal u Srbiji zbog redateljskog prvijenca Angeline Jolie, glumica je šokirala voditeljicu emisije i goste, no nije htjela otkriti imena kolega kojima su upućene prijetnje, piše srpski Alo.

'Anonimne prijetnje su prijavljene policiji i oni se sada bave time. Nije riječ samo o jednom mom kolegi već o dvojici', otkrila je glumica.

Bosanski glumac Branko Đurić Đuro izjavio je kako mu nije poznata glumica koja je otkrila navodne prijetnje glumcima. 'Nažalost, ne mogu vam dati komentar jer ne znam tko je Bojana Maljević i ne znam o čemu se radi', kaže Đurić.

Nakon glasina da Angelina dolazi u Beograd zbog premijere filma, organizatori su potvrdili kako će glumica 14. veljače posjetiti samo Sarajevo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

beograd, srbija, prijetnje, angelina jolie, sarajevo