A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/DEMI%20MOORE.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Objavljena snimka poziva na 911 za Demi Moore: Pušila je nešto... | Politika+
Scena

POZIV UPOMOĆ: Objavljena snimka poziva na 911 za Demi Moore: Pušila je nešto...

'Ona je nešto pušila, to nije marihuana. Izgleda kao tamjan. Čini se da ima neku vrstu konvulzija.'

Piše: PolitikaPlus

Gospodine, ovo je hitno. Trebamo liječnike što prije - rekao je ženski glas tijekom poziva na 911.

Demi Moore (49) u ponedjeljak navečer prebačena je u bolnicu jer se tresla i onesvijestila.

- Ona je nešto pušila, to nije marihuana, ali je nešto slično. Izgleda kao tamjan. Čini se da ima neku vrstu konvulzija - rekla je na telefon nepoznata žena koja se predstavila kao prijateljica glumice. Rekla je i da je Demi nedavno uzimala i neke druge stvari, ali nije znala točno što. Dodala je i da je glumica ima neke druge probleme.

Druga žena dispečeru je rekla da glumica 'gori' i da ne diše normalno, ali da je dovoljno snažna da joj stisne ruku. Pred kraj poziva, slušalicu je preuzeo muškarac kako bi dispečeru dao adresu Deminog doma.

Glumica je navodno u četvrtak napustila bolnicu. Strani mediji kao razlog glumičinog napadaja navode predoziranje tabletama, alkoholom i probleme s anoreksijom. Navodno je okidač bio dušikov oksid od kojeg se, nakon što ga je udisala, počela gušiti i gubiti svijest. Sve je upućivalo na epileptični napadaj. Dušikov oksid plin je bez boje i mirisa, slatkastog okusa. Ako se udiše kratko izaziva veselo raspoloženje i podražaj na smijeh, te se naziva plin za smijanje. U velikoj koncentraciji uzrokuje anesteziju.

Glasnogovornica glumice u priopćenju je izjavila da je Demi zbog stresnih situaciju u životu odlučila potražiti profesionalnu pomoć radi liječenja iscrpljenosti i poboljšanja općeg zdravlja.

U rujnu prošle godine Demi je objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera (33) poslije šest godina braka. Glumac je Demi prevario s 22-godišnjom Sarom Leal. Zbog bračnog kraha, Demi je počela gubiti na težini i tu su počeli svi njezini problemi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

demi moore