A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hrvatske%20šume.gif): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novi predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Ivan Pavelić | Politika+
Mojbiz

KARIJERE: Novi predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Ivan Pavelić

U novoj Upravi Hrvatskih šuma još su i članovi Marija Vekić i Ivan Ištok. Oni su zamijenili dosadašnje članove Uprave - Darka Beuka, Božidara Longina, Zdenka Podolara i Damira Felaka, koji su opozvani.

Piše: PolitikaPlus

Skupština društva Hrvatske šume d.o.o., u kojoj državu zastupa ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, krajem prošlog tjedna opozvala je dosadašnje članove Uprave tog društva te imenovala novu Upravu na čelu s Ivanom Pavelićem, izvijestili su danas iz Hrvatskih šuma.

Odluku o opozivu stare i imenovanju nove Uprave Skupština Hrvatskih šuma donijela je 26. siječnja. Novi predsjednik Uprave je Ivan Pavelić, koji je na toj poziciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Darka Vuletića.

U novoj Upravi Hrvatskih šuma još su i članovi Marija Vekić i Ivan Ištok. Oni su zamijenili dosadašnje članove Uprave - Darka Beuka, Božidara Longina, Zdenka Podolara i Damira Felaka, koji su opozvani, navodi se u današnjem priopćenju iz Hrvatskih šuma.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tvrtke, hrvatske šume, karijere