A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/amy-wineho.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nalaz obdukcije Amy Winehouse možda se proglasi nevažećim | Politika+
Scena

OBDUKCIJA: Nalaz obdukcije Amy Winehouse možda se proglasi nevažećim

Otkriveno je kako je mrtvozornica koja je obavila obdukcija nije kvalificirana za taj posao čime se njen rad dovodi u pitanje.

Piše: PolitikaPlus

Izvješće mrtvozornice Suzanne Greenaway o uzroku smrti Amy Winehouse moglo bi se proglasiti nevažećim. Naime, kako pišu britanski mediji, Greenaway nije zadovoljavala sve uvjete potrebne za obnašanje funkcije na koju ju je uz put budi rečeno imenovao njen suprug.

 

U rodnoj Australiji Suzanne je završila medicinsku školu i prema britanskim zakonima trebala se prekvalificirati i pet godina provesti radeći u određenoj liječničkoj ordinaciji kako bi stekla preduvjete za rad kao mrtvozornica.

Te uvjete nije ispunila zbog čega se sada pod upitnik stavljaju svi slučajevi na kojima je radila, a jedan od njih je i slučaj Amy Winehouse. Obitelj preminule pjevačice potražila je savjet odvjetnika u vezi novonastale situacije jer se izvješće o obdukciji pjevačice sada može proglasiti nevažećim.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nalaz, obdukcija, Amy Winehouse