A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/loss_nizetic_polufinale1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Natjecanje napustili Tamara i Alen: Nisam ni imala velika očekivanja | Politika+
Scena

ZVIJEZDE PJEVAJU: Natjecanje napustili Tamara i Alen: Nisam ni imala velika očekivanja

Preostala tri natjecateljska para nastupit će u velikom finalu showa Zvijezde pjevaju 11. veljače.

FOTO: HRT
Piše: PolitikaPlus

Šesta sezona showa Zvijezde pjevaju stigla je do polufinala. U petoj emisiji natjecatelji su se predstavili s po dvije interpretacije.

Natjecanje su napustili Tamara Loos i Alen Nižetić. Za svoje izvedbe hitova Divljih jagoda i Queena od žirija su dobili 59 glasova, što im uz glasove publike nije bilo dovoljno za prolazak u finale. Drago mi je da sam otpjevala pjesme koje su mi drage i mislim da je to poanta. Nisam imala velika očekivanja, nisam se nadala ni da ćemo stići ovako daleko. Bitno je sudjelovati, rekla je simpatična Tamara.

 

Nikša Kušelj i Ivana Husar izveli su skladbe Damira Urbana i Tu vuo' fa' l'americano za što su od žirija nagrađeni s ukupno 75 bodova. Članica žirija Martina Tomčić za izvedbu Urbanova hita pohvalila ih je da su je jako ugodno iznenadili. Ne skrivajući zadovoljstvo dodala je: Usudila bih se reći da je ovo vaša najbolja stvar u serijalu.

Vanna je također za njihovu drugu izvedbu zaključila: Ovo je bilo najbolje što ste izveli u showu. Njihova druga izvedba Tu Vuo' Fa' l'Americano nagrađena je s maksimalnih 40 bodova.

Visokih 75 bodova žirija dobili su i Goran Navojec i Ivana Kindl koji su izveli skladbe Toma Jonesa i Dine Dvornika. Kseniji Erker su se toliko svidjeli da je odmah rekla da će im dignuti desetku, a niti drugi članovi žirija nisu štedjeli pohvale za Ivanin i Goranov nastup.

Marija Borić i Giuliano izveli su skladbu popularne francuske pjevačice Zaz te veliki hit Zorice Kondže za što su od članova žirija nagrađeni sa 71 bodom. Vannu i Nikšu Bratoša posebno se dojmila pjesma Zorice Kondže. Vanna je oduševljeno rekla kako je to najbolje što su izveli do sada, a i glazbeni maestro Nikša se složio kako je to bila njihova najbolja izvedba dosad.

Preostala tri natjecateljska para nastupit će u velikom finalu showa Zvijezde pjevaju 11. veljače.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZVIJEZDE PJEVAJU, scena