A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/goran-habus-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Habuš podnio ostavku na mjestu predsjednika varaždinskog HNS-a | Politika+
Hrvatska

PREVIŠE POSLA: Habuš podnio ostavku na mjestu predsjednika varaždinskog HNS-a

Kazao je da se ne radi ni o kakvim zakulisnim igrama ili smjeni, nego da su se na taj potez odlučili jer se žele u potpunosti posvetiti obvezama u Gradu.

Piše: PolitikaPlus

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš danas je izvijestio da je prošlog tjedna podnio ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije HNS-a te da su zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević i v.d. pročelnika za komunalije Vlado Vlašić dali ostavke na mjesta potpredsjednika podružnice.

Kazao je da se ne radi ni o kakvim zakulisnim igrama ili smjeni, nego da su se na taj potez odlučili jer se žele u potpunosti posvetiti obvezama u Gradu te smatraju da vrlo teško mogu istodobno voditi i varaždinsku podružnicu HNS-a koja broji 1400 članova. Dodao je da su takav razvoj događaja najavljivali i prije izbora za varaždinskog gradonačelnika i preuzimanja izvršne vlasti u gradu.

"Budući da nam mandat traje još samo godinu dana, a posla u Gradu ima mnogo, odlučili smo se u potpunosti posvetiti tome. Stranka s druge strane ima dovoljno kvalitetnih ljudi i nema potrebe za dupliciranjem funkcija", rekao je varaždinski gradonačelnik.

Habuša će na čelu gradskog HNS-a zamijeniti Josip Dreven koji će ga, kao v.d. predsjednika, voditi do izborne skupštine podružnice i izbora novog predsjednika sredinom ožujka.

Josip Dreven je dugogodišnji član stranke iz varaždinskog prigradskog naselja Jalkovca i član je Skupštine Varaždinske županije. Zahvalio je predsjedništvu podružnice HNS-a Varaždin koje ga je predložilo za v.d. predsjednika gradske organizacije te dodao da će Habuš, Martinčević i Vlašić ostati u čelništvu podružnice i da će se s njima konzultirati o svim bitnim stranačkim pitanjima i akcijama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hns, varaždin, goran habuš, hrvatska