A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/snijeg%20zagreb%20111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

FOTOGALERIJA Zagreb pod snijegom, građani javljaju probleme na cestama! Javite nam i vi probleme! | Politika+
Hrvatska

SNIJEG U METROPOLI: FOTOGALERIJA Zagreb pod snijegom, građani javljaju probleme na cestama! Javite nam i vi probleme!

Sve probleme javljajte na mail: redakcija@politikaplus.com!

FOTO: Ivan Klarić
Piše: Ivan Klarić

Od subote u glavnom gradu Hrvatske pada snijeg. Veći je pao u noći sa ponedjeljka na utorak no to nije stvorilo veće probleme u prometu u užem centru Zagreba.

 

Barem zasada. Tramvaji voze normalno, dok je promet na zagrebačkim ulicama usporen. Ceste se čiste premda ne toliko brzo kako bi to mnogi željeli. Naš čitatelj iz Velike Gorice javlja nam kako se cesta prema Zagrebu ne čisti i da je velika gužva a autobusi kasne.

 

Čitatelj iz Gajnica koji je putovao prema centru grada vlakom, kaže da je vlak kasnio skoro 50 minuta. Ceste iz tog dijela grada su prohodne, ali promet je dosta usporen.

 

Čitatelji iz Remetineca, Botineca, Savskog Gaja, Sloboštine javljaju kako se snijeg ne čisti učinkovito i da to stvara velike gužve na cesti.

 

Autobusni kolodvor Zagreb izvijestio je da su zabilježena kašnjenja autobusnih linija iz Dalmacije oko 60 do 90 minuta, iz Istre oko 30 minuta, a iz Slavonije oko 15 minuta. Polovica autobusnih linija prema Dalmaciji je otkazana, dok autobusi za Imotski, Mostar i otoke trenutno ne voze. Pozivaju putnike da zovu službu za informiranje kako bi provjerili vozne redove pojedinih linija.

Zagrebački električni tramvaj (ZET) priopćio je da se vozi usporenije u tramvajskom prometu uz kašnjenja od 10 do 20 minuta, uzrokovana uglavnom snijegom koji se nakuplja u skretnicama. ZET-ove autobusne linije voze uz kašnjenje od 20 do 30 minuta, jedan dio autobusa vozi skraćeno, dok je manji dio njih obustavljen.

Vremenske neprilike u Zračnoj luci Zagreb nisu uzrokovale probleme. Zrakoplovni promet se odvija uz minimalna kašnjenja, jedino se bilježi kašnjenje zrakoplova iz Dubrovnika koji ne može poletjeti zbog jake bure.

 

Koliko je snijeg napadao u Zagrebu pogledajte u fotogaleriji! A vi, dragi čitatelji, sve probleme na zagrebačkim cestama javljajte na naš mail: redakcija@politikaplus.com ili na našu Facebook stranicu!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

snijeg, ZAGREB