A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/heidi-%20k.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Heidi Klum ostavila Seala jer je bio nasilan prema njoj? | Politika+
Scena

NAGAĐANJA: Heidi Klum ostavila Seala jer je bio nasilan prema njoj?

Kako prenosi časopis OK!, Seal je tijekom žestoke svađe u obiteljskom domu u Los Angelesu ljutito odgurnuo Heidi. Ona je prijateljima navodno povjerila kako je Seal jednostavno izgubio živce, urlao na nju i naposljetku je odgurnuo.

Piše: PolitikaPlus

Među brojnim nagađanjima o pravim razlozima razvoda Heidi Klum i Seala pojavila su se i ona da je pjevač navodno bio nasilan prema svojoj lijepoj supruzi.

 

Kako prenosi časopis OK!, Seal je tijekom žestoke svađe u obiteljskom domu u Los Angelesu ljutito odgurnuo Heidi. Ona je prijateljima navodno povjerila kako je Seal jednostavno izgubio živce, urlao na nju i naposljetku je odgurnuo. Seala je tad navodno obuzdao tjelohranitelj njegove supruge.

Ovih dana je i Sealova bivša djevojka, njemački model Tatjana Patitz, progovorila o Sealovom nasilnom ponašanju. Seala opisuje kao "sebičnu, nezrelu osobu, koja nije u stanju kontrolirati svoju eksplozivnu narav". "Nije nimalo krasna osoba i ima problema s izljevima bijesa", navela je Tatjana, dodajući kako je Heidi i djeci bolje bez njega.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

seal, heidi klum, scena