A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivica-kostelic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivica Kostelić 29. u spustu u Krasnoj Poljani | Politika+
Sport

SVJETSKI KUP: Ivica Kostelić 29. u spustu u Krasnoj Poljani

Za pobjednikom, Švicarcem Beatom Feuzom Kostelić je zaostao 2,67 sekundi.

FOTO: Arhiv
Piše: P/H

Vodeći skijaš u Svjetskom kupu Ivica Kostelić zauzeo je 29. mjesto u spustu na stazi u Krasnoj Poljani, gdje će se za dvije godine održati natjecanja u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama, te je osvojio dva boda u borbi za obranu velikog Kristalnog globusa kojega je osvojio lani. Za pobjednikom, Švicarcem Beatom Feuzom Kostelić je zaostao 2,67 sekundi.

Preostala dva hrvatska predstavnika, Ntko Zrnčić-Dim i Tin Široki nisu uspjeli osvojiti bodove.

Drugo mjesto u Krasnoj Poljani zauzeo je Kanađanin Benjamin Thomsen sa 27 stotinki zaostatka za Feuzom, a treće Francuz Adrien Theaux sa 59 stotinki slabijim vremenom od Švicarca.

Preostala dva hrvatska predstavnika, Ntko Zrnčić-Dim i Tin Široki nisu uspjeli osvojiti bodove. Zrnčić-Dim je zauzeo 42. mjesto sa 4,57 sekundi zaostatka, a Široki 46. mjesto sa 7,63 sekunde iza Feuza.

U ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa Kostelić je vodeći sa 943 boda, dok je na drugo mjesto stigao Feuz sa 893, a treći Austrijanac Marcel Hirscher ima 825.

U nedjelju se u Krasnajoj Poljani vozi super-kombinacija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SPUST, SVJETSKI KUP, KRASNAJA POLJANA, IVICA KOSTELIĆ, SKIJANJE