A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-radcliffe542298.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Daniel Radcliffe svim silama želi pobjeći od Harryja Pottera | Politika+
Scena

BEZUSPJEŠNO: Daniel Radcliffe svim silama želi pobjeći od Harryja Pottera

Pojavljivao se gol u kazalištu, snimio je horor, obrušio se na Crkvu, izjavio da je ateist i založio se za seksualno obrazovanje u školama.

Piše: PolitikaPlus

Filmski glumac Daniel Radcliffe, najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Harryja Pottera, svim silama želi 'pobjeći' od povezivanja s tim likom, a sve u svrhu podizanja karijere na jedan drugi - ozbiljniji nivo.

DANIEL RADCLIFFE: Nisam religiozan i mrzim kada Crkva gura nos gdje joj nije mjesto. Zalažem se za seksualno obrazovanje u škole i smatram kako djecu odmalena treba učiti o vezama, gay ili straight

Pokušao je to prije nekoliko godina ulogom u kazališnoj predstavi 'Equus', gdje je tijekom jedne scene bio potpuno gol. Nije mu uspjelo, mediji su to prenijeli uz naslove "Harry Potter potpuno gol". Nakon završetka snimanja čarobnjačkog serijala upustio se u snimanje horora 'Žena u crnom', ali ni to nije pomoglo.

Stoga je krenuo u žestoku kampanju kako bi publika prestala njega osobno promatrati kroz simpatičnog i skromnog čarobnjaka. Javnosti je dao do znanja da je agresivni ateist i da ga Crkva iznimno iritira bez obzira što je odrastao u katoličko-židovskoj obitelji.

- Nisam religiozan i mrzim kada Crkva gura nos gdje joj nije mjesto. Zalažem se za seksualno obrazovanje u škole i smatram kako djecu odmalena treba učiti o vezama, gay ili straight - rekao je Radcliffe.

No, na njegovu nesreću, mediji su već počeli pisati o tome kako je "Harry Potter za seksualno obrazovanje" i kako je "Harry Potter agresivni ateist". Ipak, ne koriste ime njegovog lika iz serijala o mladom čarobnjaku u tolikoj mjeri kao prije, polako, ali sigurno se iza njegovog lika i djela počinje prikazivati ime Daniela Radcliffea.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

equus, crkva, harry potter, daniel radcliffe