A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/poljubac-tajland-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Najduži poljubac: Hoće srušiti rekord od 46 sati i 24 minute? | Politika+
Scena

NATJECANJE: Najduži poljubac: Hoće srušiti rekord od 46 sati i 24 minute?

Hrana i piće moraju se uzimati na slamčicu.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Tajlandski parovi počeli su maratonsko natjecanje u ljubljenju, koje se već tradicionalno organizira u povodu Valentinova, a glavni je preduvjet natjecatelja da parovi ne odvajaju usne ni za vrijeme toalet-pauza ni tijekom obroka.

Pranje zuba moglo bi rezultirati diskvalifikacijom. Nužnik nije dopušten prva tri sata natjecanja. Nakon toga, spojenih usana, moraju biti u pratnji suca ako žele obaviti nuždu.

Sedam parova istovremeno počelo se ljubiti u tajlandskom ljetovalištu Pattaya, nekih 100 km jugoistočno od Bangkoka, u nadi da će oboriti svjetski rekord u najdužem poljupcu koji trenutno iznosi gotovo dva dana.

Maraton je započeo u nedjelju i trajat će do Valentinova s nagradama i slavom za par koji uspije izdržati duže od 46 sati, 24 minute i devet sekundi.

Taj su rekord postavili 2011. Lakkana Tiranarat (31) i njezin suprug, koji sudjeluju i ove godine.

"Pokušat ćemo biti bolji nego prošle godine ali možda samo malo. Vidjet ćemo kakvi će biti drugi natjecatelji, ali dat ćemo sve od sebe", rekla je Lakkana.

Tijekom natjecanja svaki par ima na raspolaganju jedan četvorni metar prostora. Hrana i piće moraju se uzimati na slamčicu. Pranje zuba moglo bi rezultirati diskvalifikacijom. Nužnik nije dopušten prva tri sata natjecanja. Nakon toga, spojenih usana, moraju biti u pratnji suca ako žele obaviti nuždu.

Par koji obori rekord dobit će dijamantni prsten u vrijednosti 3333 dolara te hotelski voucher u dvostrukoj vrijednosti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

natjecanje, tajland, poljubac