Hrvatska

SAVJETI: HAK: Budite oprezni, kolnici su vlažni i skliski, a moguća je i poledica

Zbog prosvjeda mljekara u Zagrebu, prekinut je promet na Slavonskoj aveniji kod križanja sa Čavićevom ulicom u smjeru zapada.

Piše: PolitikaPlus

U većem dijelu Hrvatske ceste su vlažne i skliske, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog prosvjeda mljekara u Zagrebu, prekinut je promet na Slavonskoj aveniji kod križanja sa Čavićevom ulicom u smjeru zapada.

Za sve koji iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta) kreću prema zapadu, policija preusmjerava promet Čulinečkom i dalje prema Novoj Branimirovoj.

Zbog pojačanog prometa iz smjera istoka vozi se otežano pa se vozače upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, upute prometne policije i da odaberu alternativne pravce (zagrebačka obilaznica A3).

Također zbog prosvjeda na državnoj cesti D43 u Bjelovaru, kod tvornice Sirela vozi se usporeno jednim trakom.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: D425 Čeveljuša-Karamatići i D506 Dobroselo-Mazin.

Zimski su uvjeti na pojedinim državnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Dalmaciji. Obvezna je zimska oprema.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Od 6 sati uspostavljena je trajektna linija Sumartin-Makarska. Ostali trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, autoklub, promet