A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/marija%20lugaric.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marija Lugarić napisala na Twitteru: Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz MZOS-a | Politika+
Hrvatska

PORUKA: Marija Lugarić napisala na Twitteru: Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz MZOS-a

Istaknula je i kako joj je bizarno da pola svog radnog dana tjera ljude da rade svoj posao.

Piše: PolitikaPlus

Zamjenica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Marija Lugarić na svom profilu na Twitteru napisala je kako joj je 'pun kufer lijenih svetih krava iz MOZS' (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta).

 

U tweetu odmah nakon tog, u odgovoru je naglasila kako joj je bizarno da pola svog radnog dana tjera ljude da rade svoj posao.

 

Nekoliko minuta poslije, Marija Lugarić je, reagirajući na svoju poruku, napisala.

 

- Da se razumijemo - moj tvit nije kontra ljudi koji predano rade,nego učmalih procedura kao i straha uzrokovanog politizacijom državne službe, napisala je Lugarić.

 

Inače, po dolasku na Vlast prije 60-ak dana, Vlada se aktivirala na društvenim mrežama, a njezini su zaposlenici također aktivnije pristupili medijima na internetu.

 

Tako im se nedavno dogodio i propust. Naime, dok je zastupnica Nevenka Bečić gostovala na Novoj TV, Vlada je na Twitteru napisala 'Jadni Splićani', što su nekoliko minuta kasnije i povukli.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vlada, mzos, twitter, marija lugarić