A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lidrano-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U kazalištu Kerempuh otvorena 21. literarna smotra Lidrano | Politika+
Zagreb

ŠKOLE: U kazalištu Kerempuh otvorena 21. literarna smotra Lidrano

800 učenika iz 57 škola predstavit će književne i novinarske uratke.

Piše: P/H

U Satiričkom kazalištu Kerempuhu danas je otvoren 21. Lidrano, smotra literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, na kojem će do 24. veljače 800 učenika iz 57 škola predstaviti književne i novinarske uratke, pojedinačne i grupne scenske nastupe te sudjelovati na okruglim stolovima.

"Tijekom protekle 21 godine Lidrano je izrastao u najvrjedniju smotru literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralaštva među učenicima osnovnih i srednjih škola"

Osim u Kerempuhu, smotra će se održavati u osnovnim školama Josipa Jurja Strossmayera i Antuna Gustava Matoša, Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga i u Kazalištu Vidri.

"Tijekom protekle 21 godine Lidrano je izrastao u najvrjedniju smotru literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralaštva među učenicima osnovnih i srednjih škola", rekla je na otvorenju zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukičević.

Pokrovitelj te tradicionalne manifestacije je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a organizaciji su pridonijeli Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, Osnovna škola Antuna Gustava Matoša i Prirodoslovna škola Vladimira Preloga.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

škole, lidrano